Čakić: Raduje me što su ambicije ulazak u viši rang

nk novi travnik | 7/08/2017 |NK Novi Travnik u narednoj sezoni će se takmičiti u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad, ali sigurno je da će Novotravničani imati veoma respektabilnu momčad, vjerovatno i mnogo kvalitetniju u odnosu na prošlu sezonu Prve lige Federacije BiH.

Između ostalih Novotravničane je pojačao sada već bivši član NK Busovača Josip Čakić koji iza sebe ima sjajnu proteklu sezonu. Busovača je ostvarila sjajan rezultat, a Čakić bio jedan od najzaslužnijih za to.

"Jučer sam postigao dogovor sa predsjednikom kluba gospodinom Đemalom Dedovićem. Klub ima ambicije ulaska u viši rang što mi se najviše dopalo. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje ljudi u klubu, a ostali su nam neki jako bitni igrači iz prošle sezone, dok se vratio i bivši igrač Čelika i Rudara iz Kaknja Erdin Ramić", kazao je Čakić

Novotravničani sa pripremama startaju u nedjelju, a i u narednoj sezoni sa klupe će ih predvoditi Salim Duraković, trener sa UEFA Pro licencom.

"Posebno me raduje što ću imati priliku surađivati sa trenerom Salimom Durakovićem, o kojem sam čuo sam riječi hvale", dodao je naš sagovornik.


Category: ,