Najava: FK Vitez - NK Novi Travnik

nk novi travnik | 6/07/2015 |


Nogometna utakmica između FK Vitez i NK Novi Travnik igra se u nedjelju, 7. juna/lipnja, na Gradskom stadionu u Vitezu.

Ako novotravničani ostvare pobjedu na ovoj utakmici, osvajaju titulu prvaka Druge lige, i samim time ulazak u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine. To bi predstavljalo najveći uspjeh u povijesti NK Novi Travnik.

Utakmica protiv Iskre je za nas bilo od velikog značaja i Bugojance smo nadigrali u svim elementima igre. Mi smo u tom duelu od prve minute nametnuli svoju igru, stvarali šanse te je gol visio u zraku. U drugom poluvremenu došlo smo do pogodaka i ostvarili pobjedu. Ovim putem bi čestitao svim dečkima na zasluženoj pobjedi kao i našim “Tulonjama“. Ostaje nam još jedna utakmica koja nas dijeli od povijesnog uspjeha, a to je plasman u Prvu ligu Federacije. Očekujemo u Vitezu jednu pravu utakmicu gdje ćemo dati sve od sebe da da dođemo do tri boda i plasmana u viši rang jer ovi momci su to zaslužili. Igrali smo najkvalitetniji i najljepši nogomet, a i ovim putem pozivam naše vjerne navijače Tulonje“ kao i sve građane Novog Travnika da nas dođu bodriti u Vitez i sa nama proslave ovaj povijesni uspjeh kluba, kazao je trener NK Novi Travnik Boris Bilješko. 

Tim povodom Općina Novi Travnik i NK Novi Travnik nakon utakmice organiziraju svečani doček nogometašima na Trgu ispred Općine. Program počinje u 19.30, a dolazak nogometaša očekuje se u 20.30 sati. Iz općine pozivaju sve da dođu u što većem broju i zahvale novotravničkim nogometašima na velikoj promociji grada i ogromnom uspjehu kluba. Građane očekuje bogat zabavni program.

Category: ,