Najava: NK Novi Travnik - FK Vlašić Turbe

nk novi travnik | 9/06/2014 |


U nedjelju se igra drugo kolo Druge lige FBIH Zapad, a nogometaši Novog Travnika dočekuju FK Vlašić iz Turbeta

Nakon pobjede u prvom kolu na gostovanju kod Une iz Kulen Vakufa, trener Boris Bilješko očekuje novu pobjedu i nova tri boda.

Zasluženo smo slavili u prvoj utakmici, a pred nama je da tu pobjedu i potvrdimo na našem terenu. Dolazi nam jako neugodan protivnik, ali mi smo mnogo kvalitetnija ekipa i očekujem tri boda, izjavio je trener NK Novi Travnik Boris Bilješko.

Uz čestitke igračima i stručnom timu na ostvarenim rezultatima, predsjednik kluba Anto Bilješko je napomenuo kako očekuje tri boda protiv gostiju iz Turbeta.

Da, tri boda su i moje očekivanje. Vjerujem u igrače i njihovu igru. Koristim priliku da se zahvalim općini Novi Travnik, kao i cjelokupnoj Upravi nogometnog kluba, pogotovo gospodinu Martinu Banoviću, koji je ispred Uprave kluba iznio stavove da je i ove godine cilj prvo mjesto i plasman u viši rang natjecanja.

Utakmica se igra u nedjelju, 7.09.2014, od 16 sati, na Gradskom stadionu u Novom Travniku, a kapiten kluba Ivan Rezdeušek poziva sve navijače da dođu u što većem broju.

Vjerujem i očekujem pobjedu, jer bi nam pobjeda zadržala dosadašnju pozitivnu atmosferu u klubu. Dat ćemo sve od sebe, dodaje Rezdeušek.

izvor: drukcij radio

Category: ,