Nogometni klub Novi Travnik osudio vandalsko ponašanje navijača

nk novi travnik | 6/05/2014 | 0 komentari


Predsjednik i potpredsjednik kluba Anto Bilješko i Edin Neslanović osuđuju vandalizam i neprimjereno ponašanje pojedinih navijača na utakmicama ovog kluba...

Iz kluba pozivaju sve istinske ljubitelje nogometa, grupe i pojedince, da zajedničkim zalaganjem nastave promovirati duh Grada Mladosti i uspješnu 65-godišnju tradiciju koju ima novotravnički nogometni klub.

Postoje pojedinci koji žele stvoriti negativnu atmosferu na utakmicama i među našim navijačima. Klub se ograđuje od takvih događaja, navodi se u priopćenju i dodaje kako je NK 'Novi Travnik' u Prvoj kantonalnoj ligi Srednjobosanskog kantona ostvario plasman u viši rang natjecanja, a selekcija predpionira ostvarila nastup na Federalnom natjecanju za ovu sezonu.

U svakom žitu ima kukolja, pa tako i u našoj sredini postoji određeni broj onih koji svojim ponašanjem, širenjem govora mržnje i netolerancije, nastoje razjediniti Nogometni klub 'Novi Travnik', odnosno stvoriti negativnu atmosferu na našim tribinama i udaljiti navijače od zdravog sportskog navijanja, zaključuje se u priopćenju iz Kluba.

Dodajmo i kako se, prije nekoliko dana, oglasio i načelnik općine Novi Travnik Refik Lendo, osudio vandalizam na gradskom stadionu u Novom Travniku, te se osvrnuo na grafite koji su bili ispisani na pomoćnim prostorijama stadiona.

Svako ispisivanje grafita koji vrijeđaju bilo koga, a pogotovo cijeli jedan narod nedopustivo je ponašanje, koje kao načelnik općine i kao građanin ovog grada osuđujem, naveo je Lendo u priopćenju., te pozvao sve ostale institucije da slijede primjer općine Novi Travnik i osude takva ponašanja.

Category:

0 komentari

Novi komentari nisu dopušteni.