NK Novi Travnik - FK Rudar 8:0

nk novi travnik | 4/21/2014 | 0 komentari


Na Gradskom stadionu u Novom Travniku pred oko 300 gledalaca, nogometaši Novog Travnika upisali su 11. ovosezonsku pobjedu, a 6. na svome terenu protiv Rudara. Naši momci su slavili sa 8:0, mada po broju propuštenih prilika su mogli doći i do uvjerljivije pobjede.

Na terenu je postojala samo jedna ekipa. Domaćini su skoro cijelo vrijeme napadali i uglavnom se igralo ispred gola golmana gostiju, koji je imao priliku da se dokaže. Novi Travnik je već u prvom poluvremenu rijesio sve nedoumice oko pobjednika postigavši šest golova.Tri gola su dijelo Gavrića, a po jedan gol su postigli Hodžić,Rezdeusek i Latic.

U drugom poluvremenu Trener Bilješko u igru uvodi tri igraca koji se bore za startnu poziciju medju prvih jedanaest, a jedan od njihje i Malkoc Mirza koji kupi jednu loptu u pet metara i rutinski pogađa za 7-0, a tačku na "i" stavio je odlični Robert Milanovic postigavši pogodak u svom stilu sa preko 25 metara snažnim udarcem matira danas ipak odličnog golmana gostiju koji je sa nekoliko odličnih intervencija spasio goste od jos veceg poraza.Treba napomenut da su se u našu ekipu vratila dva startera od prosle sezone golman Arnel Palalic i kaznjeni Buzic koji je nakon 4 kola pauze ponovo zaigrao u ekipi.

Naredno kolo Novi Travnik putuje u Donji Vakuf na gostovanje ekipi Radnika .

-----------------------------------------
NK NOVI TRAVNIK - FK RUDAR 8:0
-----------------------------------------
Prva kantonalna liga SBK: 12.Kolo
Novi Travnik: 20.04.2014
Stadion: Gradski
Gledalaca: oko 300
Sudija: 
Strelci: 
1:0- Gavrić
2:0- Hodžić
3:0- Rezdeusek
4:0- Gavrić 
5:0- Gavrić
6:0- Latić
7:0- M.Malkoč
8.0- R.MilanovićCategory: , , ,

0 komentari

Novi komentari nisu dopušteni.