Održana izborna skupština NK Novi Travnik

nk novi travnik | 4/27/2013 | 0 komentariDanas, 27.04.2013. u sali općine Novi Travnik održana je izborna skupština NK Novi Travnik, gdje je jednoglasno za predsjednika izabran gospodin Anto Bilješko koji je ujedno i predsjednik NS SBK

Javnosti se obratio i bivši predsjednik kluba i podnio izvješće o radu kluba u proteklim godinama, a također se obratio i načelnik općine Refik Lendo koji je izjavio da nova uprava ima punu podršku grada i općine u financijskom i bilo kojem drugom pogledu. Novi predsjednik istakao je kako ce u sljedećih mjesec dana napraviti konkretan plan i program rada, te očekuje od privrednika da ga podrže i da vrate klubu stari sjaj koji je nekad imao.

Pored Bilješka i Neslanovića, koji će se na predsjedničkoj funkciji mijenjati po dvije godine, u sastav uprave ušli su još Blagun Lovrinović, Stipo Djak, Josip Marjanović, Hasan Perenda, Nasko Bajramović i Sanel Sijaldžija. Kako se moglo čuti na sjednici , u proteklom periodu bilo je pokušaja da se formiraju dva kluba po nacionalnoj osnovi, ali su se istinski prijatelji nogometa tome usprotivili i ostali zajedno.


Category: ,

0 komentari

Novi komentari nisu dopušteni.